If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вероятно има проблем с кутийката. Ако при даване на контакт пак не ти светва кода (проверката) или нямаш захранване към имото или кутийката е "счупена". Като погледнеш голямото бушонно табло под волана, точно над него има едно по-малко. Има бушон 7А. Той е за имото. Виж дали идва плюс от там и съответно на голямата букса на кутийката.
Добре де аз съм съгласен и с двамата, а дали свети лампата на инжекциона, щото ако и тя не светва значи има загуба на по-важен плюс?
А! Ето още едно нещо Я направо колегата да каже като даде на контакт какво светва/изгасва и.т.н.
ЕДИТ: В същност... щом се влиза в еку-то на диагностика, значи към него ток отива, че и грешка си записва... на пръв поглед така на нещата поне, но нека да каже все пак. Всякаква допълнителна информация би помогнала.
Уточнение - това за ЛС беше за колегата с проблема. Бях му обяснила какво да направи за да не товарим тема с изписани вече неща, ама ...
А и той дава на ден по лъжичка инфо, а явно не е от разбиращите
ми то ако съм от разбиращите няма да пиша ама какво да напиша,ето нещо ново
днес ходих в сервиза,и се оказа че имото си е отишло,запалих му една свещ за бог да прости и това е,майстора каза че ще го елиминира с някакъв емулатор понеже не можело да се изчисти от софтуера и утре тая джаджа ще пристигне,нама как да дам повече инфо понеже съм на работа а кто свърша работа сервизите са затворили това е за сега
Дълбоко се съмнявам дали не те послъгват нещо. Дано не съм прав .... Вземи си го това изгоряло имо, отвори го, снимай го и качи снимките тук да видим, че е интересно
ми днес на обяд го видях,няма как да го взема,само видях че човека запойваше нещо в него каза че се опитва да му направи верига за да може да я запали и че няколко пъти е пренаписвал процесора,тая кутиика е голяма колкото кутия цигари
така днес взех бабичката,пали без проблем но не можа да премахне имобилайзера от компа и за това е сложил тоя емулатр с който лъже че че всичко е наред
Comment