Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.4 жтд не иска да запали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Вероятно има проблем с кутийката. Ако при даване на контакт пак не ти светва кода (проверката) или нямаш захранване към имото или кутийката е "счупена". Като погледнеш голямото бушонно табло под волана, точно над него има едно по-малко. Има бушон 7А. Той е за имото. Виж дали идва плюс от там и съответно на голямата букса на кутийката.
    Тъкмо за това си мислех
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Добре де аз съм съгласен и с двамата, а дали свети лампата на инжекциона, щото ако и тя не светва значи има загуба на по-важен плюс?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Добре де аз съм съгласен и с двамата, а дали свети лампата на инжекциона, щото ако и тя не светва значи има загуба на по-важен плюс?
        А! Ето още едно нещо Я направо колегата да каже като даде на контакт какво светва/изгасва и.т.н.

ЕДИТ: В същност... щом се влиза в еку-то на диагностика, значи към него ток отива, че и грешка си записва... на пръв поглед така на нещата поне, но нека да каже все пак. Всякаква допълнителна информация би помогнала.
        Last edited by oem; d.m.y г., 15:40.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

В моята професия има лаф,че който добре разпитва,правилно лекува.Та и тук нещата са така.Повече информация,по-точни изводи.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            значи при подаване на контакт светва инжекциона ,но кода не
            Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
            Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

В имото е проблема. Трябва да се лекува

Comment

Ко речи а? Чете ли цялата тема а? А, а, а, а? И на кого си пращал Л.С. а?

Comment

Според мен има проблем с захранването или масата на имото, не вярвам чак толкова да се взриви кутийката че чак лампата да не свети
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да, това е най-вероятната причина и според мен.

Comment

Първоначално публикувано от Danaq Покажи съобщение
                      Уточнение - това за ЛС беше за колегата с проблема. Бях му обяснила какво да направи за да не товарим тема с изписани вече неща, ама ...
                      А и той дава на ден по лъжичка инфо, а явно не е от разбиращите
                      ми то ако съм от разбиращите няма да пиша ама какво да напиша,ето нещо ново
                      днес ходих в сервиза,и се оказа че имото си е отишло,запалих му една свещ за бог да прости и това е,майстора каза че ще го елиминира с някакъв емулатор понеже не можело да се изчисти от софтуера и утре тая джаджа ще пристигне,нама как да дам повече инфо понеже съм на работа а кто свърша работа сервизите са затворили това е за сега

Comment

Първоначално публикувано от Danaq Покажи съобщение
                        Дълбоко се съмнявам дали не те послъгват нещо. Дано не съм прав .... Вземи си го това изгоряло имо, отвори го, снимай го и качи снимките тук да видим, че е интересно
                        ми днес на обяд го видях,няма как да го взема,само видях че човека запойваше нещо в него каза че се опитва да му направи верига за да може да я запали и че няколко пъти е пренаписвал процесора,тая кутиика е голяма колкото кутия цигари

Comment

така днес взех бабичката,пали без проблем но не можа да премахне имобилайзера от компа и за това е сложил тоя емулатр с който лъже че че всичко е наред

Comment

Working...
                          X